Sobre el blog i sobre mi

El nom d'aquest bloc, "Des d'uns ulls de dona",  és també el títol d'una novela que Manuel de Pedrolo va escriure el 1965. Jo el vaig descobrir una dècada més tard i no vaig deixar de llegir Pedrolo durant molts anys. D'ell em van fascinar moltes coses, però una d'elles ha estat la sensualitat que traspuava de les seves paraules. I com que jo també sóc dona i la meva mirada és de dona, ja tinc títol pel bloc.


M'agrada molt fer fotografies, però no m'hi dedico professionalment. Més que fer un reportatge o explicar històries, m'agrada deturar els moments, captar la bellesa de les coses, recollir allò que em mou i em conmou, els petits fragments, els reflexes, les textures, els colors... És la meva manera d'expressar allò que sento i si tot surt rodó, ho acompanyo d'algun poema: mirada i paraula, un combinat perfecte.


Moltes gràcies per visitar el bloc i interessar-vos pel que faig!


  

3 comentaris:

 1. Bona nit Carme!! dissabte vaig estar a la sortida de la Maternitat i tot un munt de sentiments, sensacions, dolor, ràbia vaig sentir.
  Tens unes fotos precioses, felicitats pel blog.

  Dolors Mas

  ResponElimina
 2. Hola Dolors! Benvinguda al bloc i moltes gràcies. És veritat que va ser un dia ben especial. Hi tornarem, oi? Una abraçada!

  ResponElimina
 3. Hola Carme, acabo de descobrir el teu bloc. Et felicito per les imatges. Em podries dir on estan fetes??
  Moltes gràcies

  ResponElimina